En liten oversikt over hvem du kan møte i stallen. Vi er en imøtekommende gjeng som legger vekt på at alle skal føle seg ivaretatt.

Elin V Andersen


Elin er eier av stallen og gårdbruker. Hun har ikke så mye med hestene og undersvisningen og gjøre. Elin tar seg av geitene og annet forfallende arbeid som må gjøres på gården. Ilage seg har hun drengen(Sveinung) som også er med på det daglige som skjer på gården og som tar seg av det meste av traktorkjøringen.

Kirsti V Andersen


Kirsti er en av innstruktørene på stallen og Elin sin mellomste datter. Kirsti tar seg av de yngste elevene, eller de som har behov for tilrettelagt undervisning på dagtid og de som trenger terapi ridning.

Også står hun for det meste av snakkingen i stallen, er gla i å bruke stemmen ja. 😀
Har tatt Handicapleder kurs 1-2. Er inne på det meste av papirarbeid når det gjelder hest, regestrering av ditt og datt. Hun vet hvordan det skal gjøres ja.

Kirsti er også den som tar seg av påmelding til ridekursene og oppsett av gruppene.

Marita Andersen


Marita er også en av innstruktørene på stallen, og yngste datteren til Elin.
Hun innstruere for det meste de litt vidrekommende og holder helge kurs når hun ikke er opptatt på sin andre jobb. Reiser også til andre staller og underviser om det er ønskelig.

Har gått trinn.0 v NHS, tatt eksamen i Hestekunnskap og utdannet Trener 1. Har tatt utdanning innen Holistisk Hesteterapi.

Er forhandler av kraftforet Lambey.

Ja vi er en liten familebedrift og klarer oss fint.
Vi syns det er greit å ikke være så stor, da det krever enda mere. Lite og intimt skaper et godt og trivelig miljø, noe som vi syns vi har klart godt. 🙂

Må jo presentere noen av de andre som også er en del av stall miljøet og som hjelper til når der trengs.

Zuzanna


Zuzanna begynte som elev hos oss for noen år siden og har nå egen hest hos oss. Hun tilbringe mesteparten av fritiden sin i stallen om det er mulig. Hva hun holder på med hele tiden vet vi ikke helt 😉, men jobben blir gjort. Hun konkurrerer i både sprang og dressur. Sprang er da favoritten.

Zuzanna eier ridehesten Tequila.

Tarja


Tarja regnes som en av familien. Vi har kjent henne i så mange år at vi er kommen ut av tellingen, hun har ikke egen hest lengre.

Men vi er kjempeglad for at hun fortsatt er i stallen. Hun hjelper til der det trengs, når det trengs.

Marita har vært hos oss før og er nå tilbake igjen. 😀

Trivelig og ha henne og datteren på stallen igjen, sistenevnte har kontroll på det meste når det gjelder ting i stallen. Om du spør, ja så får du svar 😁.

Marita eier kaldblods blandingen Pia.

Marita

Hedda

Hedda har vokst opp bare et steinkast unna stallen og begynte tidlig og komme innom for og hjelpe til med hestene.

Hun gir fortsatt en hjelpende hand når vi trenger det, uansett hva det måtte være. Noe vi er utrolig glade for såklart 😀

Hedda er forrytter for Sue.

Vi har også en fin stallgjeng og forryttere på  stallen, som er her når de kan. Flinke arbeidsomme folk som vi syns det er veldig hyggelig og ha i stallen og som hjelpere.