Det vi har å tilby..

Hestene.

Hestene vi bruker i undervisningen holder høy standar.
Til sammen er det 10 hester vi bruker. Vi har Shetlandsponnier og Nordlandshester.
Nybegynner nivå til LA.
Hestene våre er godt skolerte og stabile hester.
Vi har en hest for de fleste ryttere. Sikkerhet er noe vi setter høyt og  er en selvfølge for oss at alle skal lære. Sikker omgang med hest gir trygghet for alle, både i og utenfor stallen.. 🙂 
En ridetime v Stall Mekva

Folkene.

Folkene på stallen er noe for seg selv. Til sammen har dem over 100års erfaring å rutte med innom det meste faktisk. De legger stor vekt må å ha et godt miljø i stallen. Her skal alle føle seg velkommen uansett alder og nivå. De er utdannet innen forskjellige aktiviteter og utfyller hverandre veldig bra..

Marita prater med en av elevene.

Undervisning.

Det undervises i dressur, sprang, kjøring, tømmekjøring, longering, mønstring og sundt naturlig hestevett. Er det noe som vil læres er vi bejelpelig uansett gren, det blir ofte leid inn innstruktører i div grener. Alt etter hva det er innteresse for.. 

Kurs i sentrert ridning.

Oppstalling

Vi kan og tilby oppstalling av hest/ponni, der hestene får gå i flokk på stort område men fri tilgang på grovfor og vann. Vi har bokser i flere størrelser. Med i prisen er utslipp om morgenen, grovfor, kraftfor og flis. Prisene varierer etter størrelsen på hesten 🙂 Ang oppstalling er det stall eier Elin som må kontaktes, hos henne får man også prisen på det hele..
Ridehesten Boy

Innridning og tilrindning av hest.

Vi tar også imot ponnier/hester til innridning, tilridning eller opptrening. Vi har lang erfaring med unghester og innridning av hester i forskjellig alder og rase. Vi tar oss god tid til og lære inn det grunnleggende først, og er nøye på at hesten er klar for den oppgaven den får. Både i kropp og hode. Prisen variere etter hvor mye som skal gjøres og hvor langt oppholdet er.
Kristel, 6.års gammel Nordlandshest hoppe til innridning før utstilling der hun viste rideprøve med gode resultater. Fikk 2.pr

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

natalie | Svar 12.02.2010 19:38

hei jeg liker stall mekva og heter natalie.Jeg er ni år jeg elsker hester. mitt heia rop er: hest er best ingen protest den som står i mot er en idiot.

Maya 11.02.2016 16:26

Hei, har du ridd tarik ?

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.07 | 15:30

Hei, jeg lurer også på om det er mulig å få til en organisert ridetur? Er hjemme på ferie kun. Mvh Lise Nyvold

...
20.07 | 14:58

Hei. Er det mulig å få være med på en organisert ridetur i morgen 21.7.21 på dagtid?
Mvh Giske Grønningen

...
11.08 | 11:12

Hei. Ta kontakt på tlf 92600972 ang dette.

...
11.08 | 10:54

Hei!

Jeg lurer på om det er mulig å få ridetime denne uken til min datter på 11 år. Hun har ridd endel fra før. Vi er på Stokmarknes og reiser herfra på fredag

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE