De andre dyrene

Det er ikke bare hester vi har på Stall Mekva, vi har et utvalg av andre dyr også. Her er en liten presantasjon av hva du kan treffe på hos oss.

Gårdshunden Tyfon

Tyfon er stort sett den første du møter på når man kommer til oss.

Han er en glad Border Collie som hilser alle velkommen med sin iver over og møte folk. Han elsker og være med der det skjer. Om man er skeptisk til hund tar vi såklart hensyn til dette.

Geitene

Geitene er utrolig sosiale dyr og er veldig glad i oppmerksomhet. De er flink til å bryte seg ut og finner bestandig på noe sprell(ugang) 🙂 Men de er et artig innslag i stallen som skaper liv. På våren har vi kjillinger, noe som skaper ekstra mye liv og leven i stallen.. Små sosiale skapninger som spiser på alt.

Kaninene

Pr dags dato har vi seks kaniner som bor i en liten hesteboks i stallen. Der trives de utmerket, får mye besøk og oppmerksomhet fra alle som er innom stallen.

Hønsene.

Attmed ridebanen vår bor hønsene. Der har de stort uteområde og boltre seg på og et flott hønsehus og gå inn i om dem vil. Å få plukke egg er noe mange syns er stor stas 🙂

Nyeste kommentarer

10.12 | 05:34

Hei. Vi har ikke klær til utlån.

09.12 | 23:06

Jente på 11 som er vant med hest lurer på om det er mulig å låne klær til bruk ved riding? Er på Sortland kun 11.-12. desember.

11.11 | 12:03

Hei. Ta kontakt med Kirsti på tlf 92600972

11.11 | 11:00

Hej Stall mekva.
Jeg vil gerne hører om, om dere tilbyder ridetimer til en jente på 6 år?
Hvem skal jeg kontakte ang. ovenstående?
Mvh. Anne R