De andre dyrene

Det er ikke bare hester vi har på Stall Mekva, vi har et utvalg av andre dyr også. Her er en liten presantasjon av hva du kan treffe på hos oss.

Gårdshunden Tyfon

Tyfon er sort sett den første du møter på når man kommer til oss.

Han er en glad Border Collie som hilser alle velkommen med sin iver over og møte folk. Han elsker og være med der det skjer. Om man er skaptisk til hund tar vi såklart hensyn til dette.

Geitene

Geitene er utrolig sosiale dyr og er veldig glad i oppmerksomhet. De er flink til å bryte seg ut og finner bestandig på noe sprell(ugang) 🙂 Men de er et artig innslag i stallen som skaper liv. På våren har vi kjillinger, noe som skaper ekstra mye liv og leven i stallen.. Små sosiale skapninger som spiser på alt.

Kaninene

Pr dags dato har vi fem kaniner som bor i en liten hesteboks i stallen. Der trives de utmerket, får mye besøk og oppmerksomhet fra alle som er innom stallen.

Kattene. Obelix og Stella.

Vi har 2 katter på gården. Hjelper oss å holde musebestanden nede i stallen. Ikke så ofte dem vises, men di er der 🙂

Hønsene.

Attmed ridebanen vår bor hønsene. Der har de stort uteområde og boltre seg på og et flott hønsehus og gå inn i om dem vil. Å få plukke egg er noe mange syns er stor stas 🙂

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.08 | 11:12

Hei. Ta kontakt på tlf 92600972 ang dette.

...
11.08 | 10:54

Hei!

Jeg lurer på om det er mulig å få ridetime denne uken til min datter på 11 år. Hun har ridd endel fra før. Vi er på Stokmarknes og reiser herfra på fredag

...
11.07 | 22:32

Hei. Ta kontakt på tlf 92600972 om det er noe ledig. 😊

...
11.07 | 22:13

Hei, er det mulig å få en guidet tur med hest/ leie hest denne uken? Vi er 2 damer som har erfaring og har med en datter som har ridd litt men ikke mye:))

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE